Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 1999
Comarca: Conca de Barberà
Data: 29/01/17 10:19
Necesito la vostra ajudaaaa!!!
Estic mooolt confosa , el que pasa es que vaig coneixer un noi fara un any i va ser com un flechazo des del primer moment i a partir d'allá hem sigut com una persona especial l'un per l'altre ,parlavem ens veiem, flirtejavem (entre cometes) etc deixavem de parlar durant un temps i de sobte ens tornavem a veure i tot seguia igual. Buenu el cas es que va pasar el temps i jo no se perque em menjava el cap perque s'anessin els sentiments, pero no ho vaig aconseguir , el problema era que a ell li donava a entendre que ja s'havia acabat la" magia" M'agradaria que em donesiu alguns consells per poder aclarar la situacio (ja que sempre penso en obrirli pero em dona panic que ho parli amb algu o que pensi algo )
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/03/2017 12:33

Hola anònima, 


Pel que expliques no heu parlat mai de quin tipus de relació existeix entre tots dos, sembla que hagi sigut tot per casualitat: ara ens trobem, ara parlem, ara deixem de parlar.... Potser aquest noi no és conscient dels sentiments que ha despertat en tu i ell continua igual que abans. Si necessites aclarir aquesta situació, endavant! Tens tot el dret a demanar una mica més de proximitat entre els dos... a veure com respon! Llavors ja sabràs la seva resposta i podràs decidir si continuar amb aquesta relació o començar a passar pàgina...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: