Logotip de Adolescents.cat
sara.miralta
sara.miralta
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 27/01/17 23:06
Us necessito
Hola!

Sóc una noia de 15 anys que viu a Barcelona. Actualment estic passant per un mal moment, i necessito desfogarme, ja que amb la meva familia no m'atreveixo i amb les meves amigues no tinc prou confiança com per parlar-ho. Siusplau necessito la vostra ajuda, de veritat. No sabia com fer-ho per trobar algú que em recolzés i m'ajudés a passar aquest moment, ja que ho estic passant realment malament. Us agrairia moltísim que m'ajudesiu publicant aquest missatge i que la gent que em pogues ajudar (o simplement volgues mantenir una conversa) m'envies un missatge.

Mil·lions de gràcies a tots.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/03/2017 19:03

Hola bonica, 


Hem tret la teva adreça perquè nosaltres no podem publicar dades personals. Ho publiquem al consultori a veure si algú et respon des d'aquí. 

De totes maneres, busca ajuda dins el teu entorn. Des de la pantalla et podem escoltar i podem dir-te la nostra opinió, però qui et donarà suport de veritat són les teves amigues i la teva família. No tinguis por a expressar el que sents, perquè aquestes persones t'estimen i volen el millor per tu. Confia-hi!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: