Logotip de Adolescents.cat
Olas_
Olas_
Any: 2001
Comarca: Anoia
Data: 26/01/17 19:11
M'agrada o no?
No se si una noia m'agrada, abans si pero ara no ho se .. No le vist fa molt, i es mes gran que jo.. Habia parlat amb ella poques vegades quan ens veiem en persona perque em feia molta vergonya. Ara com que viu a Barcelona nomes parlem pel movil, ella no ho sap que m'agrada i a mes te parella. Parlo sovint amb ella, cada dia.. No se si vull ser amiga della o que m'agrada, nomes se que em cau de puta mare!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/03/2017 12:29

Hola Crarkk, 


Jo no conec els teus sentiments, això ho has d'anar veient... Dóna't uns dies o unes setmanes per veure què sents cap a ella: és amistat? és atracció física? és admiració? 

Intenta respondre aquestes preguntes i valorar quin futur imagines amb ella. Per exemple, d'aquí a 3 anys, quina relació voldries tenir amb ella? Vols que continueu parlant? Vols que sigui la teva parella? Que sigui el teu lio?


No tinguis pressa per definir els teus sentiments, però si fas algun pas, que sigui perquè ja ho tens clar, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: