Logotip de Adolescents.cat
H
H
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 26/01/17 18:40
Lliguem, pero no ens atrevim a res...
Un noi i jo portem lligant per whatsapp durant fa un parell de mesos o així, i fa poc vam confessar que ens agradem. Volem quedar i parlar-nos més, pero a mi em costa i ell és bastant "cagadet". No sé ben bé que fer, li dic alguna cosa o faig el pas jo?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/03/2017 12:26

Hola!


Teniu un gran pas fet: tots dos sabeu que us agradeu!

En el fons, tan és qui faci el primer pas, l'important és que us trobeu i comenceu a parlar cara a cara tot el que parleu per whatsapp. Sigues conscient que al principi serà una mica incòmode si tots dos sou una mica tímids, però si parleu d'algun tema que hagueu parlat abans, ja sortirà la naturalitat ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: