Logotip de Adolescents.cat
noia 16 anys
noia 16 anys
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 26/01/17 09:29
Discusions
Soc una noia de 15 anys i el meu novio també té 15.
Sempre ens esten discutint ja que sempre m'entero de coses seves dolentes i fa que desconfii de ell, com per exemple que l'altre dia estava en una festa amb ties i tios i jugaven a prueba o verdad i es va treure la camiseta daban d'una tia que a sobre esta per ell i a la noia obviamente s'el va quedar miran. Pero si soc la seva novia, no hauría de haver fet aixo oi? Esque mai pensa abans de fer les coses i despres s'arrapenteix i jo ja me cansan de perdonar-lo tantes vegades.
Si discutim tant l'hauria de deixar? O que hauria de fer?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/03/2017 12:23

Hola noia de 16 anys, 


Dues coses a tenir en compte:

  • La teva parella és lliure de fer el que cregui sempre i quan no trenqui les normes que teniu com a parella. Cada parella ha de pactar quins són els límits. Per tant, haurieu de tenir aquesta conversa. 
  • Tenir una parella ha de ser una font de benestar i no una font de preocupacions i mal rotllo. Si sents que la teva parella t'aporta més moments de malestar que de benestar.... potser serà millor que prenguis una decisió. 

Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: