Logotip de Adolescents.cat
alex
alex
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 25/01/17 17:01
homosexualitat?
Hola, tinc 16 anys, el meu dubte es sobre la meva orientació, nosé si soc gay...
M'atreuen els nois i per les noies no sento res, però tot i així, nosé si soc gay. Pot ser que jo mateix no vulgui acceptar la meva homosexualitat, necessito ajuda... algú que em doni algun consell per saber si soc gay...
Quan hem fico a pensar si ho soc o no, hem ve al cap la noia amb la que vaig estar farà dos anys, però si es cert que no vaig sentir res especial quan estàvem junts ni quan ho vam deixar.
Fa temps, vaig provar d'establir contacte amb un noi. Amb ell si que m'ho passava bé i em vaig posar molt trist quan vam deixar de parlar, però el meu cap només hem diu que es morbo i res mes i per aquesta indecisió que tinc, hem ratllo moltíssim... ajuda si us plau.

Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/03/2017 11:59

Hola Alex, 


Jo no puc saber si l'atracció que sents cap als nois és un senyal de la teva orientació sexual o si simplement és morbo o atracció sexual. No tinguis pressa, ja ho aniràs veient i sigues curiós. 


De totes maneres et deixo aquest article d'un especialista en psicologia gay afirmativa, per veure si t'hi sents identificat i et pot ajudar a aclarir els teus sentiments. 

http://www.gabrieljmartin.com/asumir-tu-homosexualidad/


">

 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.