Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 25/01/17 08:36
feta un liiio
El cas es que avans d'ahiir vaig començar a parlarme amb dos veiins del meu pare ells viueen a sabadell i jo a vic i allà hi vaiig cada quinze dies, y m'agraden bastant els dos se que nomes son dos dies pero.. m'agradeen potser no taant com estar enamorada... pero el cas es que ells dos son com germans y jo no se que fer... estic fetaa un llio perque amb un tiinc més una relació de bromaa de tontejaar i taal i em sembla més atractiiu però amb l'altre que també es guaapet no tant com l'altre pero.. no esta malament.. tiinc més una relació de com parella si es pot diir aiixí pero jo crec que m'agrada més el primer noii i no se com fer-ho per poder quedar amb alguns d'ells perque allà jo no conec a ningu i no sabriia que dirli al meu pare perque em deiixi sortiir.. I no em deiixa anaar amb nois (menys amb ells que sap que tenen 18 anys fumen etc...) y no se que feer... Ajudaa!!! potser podriiaa inventarme d'alguuna amiiga pero no se si seriaa gaire creible i no se a quiin ""escoliir"".
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/03/2017 11:52

Hola anònima!


No corris tant! Abans de decidir-te, parla amb ells i intenta conèixer-los, a veure si algun dels dos t'acaba d'agradar de veritat. 

Per altra banda, nosaltres sempre recomanem no enganyar als pares. Si vols quedar amb els teus veïns, sigues sincera amb el teu pare i explica-li que has conegut aquests nois. Segurament també s'alegrarà de veure que estàs fent nous amics!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: