Logotip de Adolescents.cat
LaCaNa
LaCaNa
Any: 2003
Comarca: Montsià
Data: 24/01/17 20:53
No sé que fer amb la meva relació
Hola!
Fa 6 mesos i mig que vaig amb el mateix noi, durant aquest temps he estat molt a gust, però últimament les coses no van massa bé. Sento que no em ''cuida'', passa molt de mi, pareix que només l'interessi per liar-me. Jo tampoc sento el mateix, estic més distant, i crec que m'ha començat a atraure un altre noi.
No sé si parlar amb ell i dir-li que no estic a gust, però es que no li vull fer mal perquè ha estat una persona molt especial a la meva vida. M'espero uns dies a veure que tal està tot i veure si això és per culpa dels examens de recuperació?!!
QUE FAIIIG???? Ho tallo? M'espero?? NO LI VULL FER MAL!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/03/2017 11:27

Hola LaCaNa, 


En la teva consulta hi ha dos punts a tenir en compte:

  • La teva actitud cap a ell ha canviat. Això és degut al seu canvi o als teus sentiments? 
  • Si tens ganes de tallar la relació, fes-ho! No podem estar amb ningú "per pena" o "per tot el que hem viscut junts". No és just per cap de les dues persones. 


Espero haver-te ajudat ;)

Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: