Logotip de Adolescents.cat
211211AN
211211AN
Any: 2002
Comarca: Alt Penedès
Data: 22/01/17 21:30
ALGO MOLT DIFICL!!
hola adolecents,tinc un problema que fa unes setmanes que ronda per el meu cap... Mireu, jo tinc novio i fara 2 mesos que estic amb ell, pro el meu ex viu a tgn l' altre dia vaig baixar alli, i crec que encara estic pillada de ella pero no ho se, ens vam liar perque quan el vaig veure el cor em va començar a nar molt rapid (ja em passava quan anava i estava pillada de quet nai). Amb el meu novio estic de putisima mare i mel estimo moltisim, pero al nai aquet tambe... Crec qe em segueix molant.
NOSE QUE FER!! Perque no vull trencar amb el meu novio, pero tampoc vull que el nai de tgn m'ovlidi...
AJUDEEU-ME!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/03/2017 17:58

Hola!


ostres quin embolic! Tinc la sensació que tots dos t'aporten alguna cosa, però cap dels dos t'aporta tot el que voldries. És així?

Pren-te uns dies per aclarir si el que sents pel teu ex és nostàlgia o realment n'estàs enamorada. Estigues uns dies evitant aquests dos nois, potser així et serà més fàcil veure amb qui vols estar, si amb la teva parella actual, si amb el teu ex o si amb ningú! 

El que està clar és que l'engany d'estar amb tots dos no pot durar gaire temps... no creus?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: