Logotip de Adolescents.cat
Carlituuus
Carlituuus
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 22/01/17 01:47
Sentiments per un noi que no m'acordava casi
Hola, primer de tot, perdó pel meu català oxidat.
Vull que em doneu un punt de vista sobre aquest tema:
Fa 1 any parlava amb un noi que no sabia si l'agradaban els nois o les noies (Jo sóc gay). Ell em tiraba una mica la caña, es veia que yo li agradaba una mica. Un día vam quedar juntament amb els nostres amics en comú y ell em va dir que jo era bastant guapo. Després d'1 any, ell té novia y porten 5 mesos o més. Estan molt bé junts. En aquell moment no em sentia prou fort per dirli que també m'agradaba una mica ja que yo era molt nobat, i encara ho soc. Mai he tirat la caña perque no m'agrada. Vam deixar de parlar, va tenir la novia y hará ja porto molt de temps més pendent a les seves xarxes socials. Avui he somiat amb ell com si estiguéssim junts. M'ha agradat molt. Avui a les 1:44 de la nit l'he obert per veure com estaba y m'ha dit que molt feliç i tal i m'arrepenteixo molt de no aprofitar aquella oportunitat, es molt bon noi.
Se que no em tinc que ficar en la relacio, y no vull perque la seva novia es molt bona y son molt cuquis. Pero esque es un noi que m'he donat compte i m'agrada bastant, s'apropa molt amb el que m'agrada com a persona... que he de fer?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/03/2017 17:27

Hola Carlitus!


Quina situació més complicada! Sembla que els teus sentiments han necessitat força temps per aclarir-se! 

Des d'aquí no podem saber què sentia ell per tu, ni què sent ara, només sabem que té parella, i, per tant, és la seva aposta actual i hauràs de respctar la seva decisió, encara que sigui difícil per tu. 

Així doncs et queden dues opcions:

  • Arriscar-te i dir-li tot el que sents a veure com reacciona ell.
  • Callar i començar a passar pàgina.


Has de veure quina és l'opció que va més amb la teva manera de ser. 


Una abraçada!

Laia Sala 

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: