Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Baix Ebre
Data: 22/01/17 00:11
El meu ex no
Hola, la meua ex no sé que vol amb mi, vam tallar farà un mes perquè vam tenir uns problemes a l'hora de parlar entre nosaltres i no ens vam entendre, tot per paraules que en calent els dos no vam analitzar bé. Després tots dos ens vam adonar, sobretot jo, i li vaig demanar perdó i ella em va dir que val, despres vam estar dues setmanes sense parlar i l'altre dia em vaig posar a parlar amb ella i em va dir que volia seguir parlant amb mi, que ho volia arreglar però quan em posse a parlar-li es possa super borde i em diu que li dona igual si li parlo o no, no la entenc, i ahir mentre estàvem parlant pel whatssap tan tranquils comença a passar de mi i deixar-me en vist, li dic que perquè no em contesta, que si estic sent pesat que m'ho digui i segueix deixantme en vist sense contestar-me. Al final em bloqueja a Instagram i no em diu res més. Jo no sé aquesta noia que vol amb mi, estic fart que em tracti com la merda.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/03/2017 00:10
Hola, 


Potser no t'agradarà el que et diré, però si et tracta així... realment vols estar amb ella? 

A vegades ens obliguem a nosaltres mateixos a lluitar per una relació que no ens fa sentir bé o que ens fa sentir poca cosa com a persones. Si sents que ella no et tracta bé, si sents que no està sent respectuosa amb tu, potser hauràs de prendre una decisió i tallar amb aquesta relació que t'està fent mal, no creus? Potser ara et farà mal, però potser serà millor que allargar-ho, no?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: