Logotip de Adolescents.cat
anonim@
anonim@
Any: 2001
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 21/01/17 21:36
u faig??
Hola, mira a mi m'agrada un nen el veig molt maco i bon tiu, quan parlo amb ell no em poso nerviosa, tot el contrari, sino que si estic nerviosa em relaxo molt.
Som amics pero no per quedar, el veig una mica timid, i no se si seguir aixi i no dirli re perque se que no li agrado, pero a vegades penso que si li digues potser ens portariem mes i quedariem pero potser passa tot el contrari i passa a no ferme res de cas i no se que fer. He pensat en deixarli una nota anonima a la taquilla de l'insti, quan no hi hagi ningu deixar-li una nota diguentli el que sento i encara que ja tingui el meu numero de telefon deixar-li i que si li interessa o almenys ser amics quem'obri i si no fa res que ja ho entendre. És bona idea?? U faiig??
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 28/02/2017 23:33

Hola Anònima, 


Doncs si tens ganes de fer-ho, endavant!! No podem endevinar la seva reacció, però estic convençuda que sabràs acceptar qualsevol resposta. 

Per la teva consulta s'endevina que tens molta empenta i molta força! Així que, qui no arrisca no pisca, diuen, no?? ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: