Logotip de Adolescents.cat
pau
pau
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 20/01/17 20:47
NECESSITO AJUDA XppcX
Hola, bon dia.
tinc un problema, t'explico jo tinc novio des de fa temps, quan vam començar a sortir vaig descobrir que una amiga (millor amiga) li havia enviat una foto de les seves tetes. A mi no em va fer gens de gracia i ell reia de la situació. El cas es que des de llavors desconfio d'aquella amiga seva i no suporto que quedin perquè penso que faran algo.
No se que fer ja perquè cada cop que queden em fico molt gelosa i ell s'enfada amb mi perquè no sap com em sento. Tinc por de que acabi passant coses entre ells, encara que ell juri que no passarà res.
voldria algun consell de com ser menys gelosa o que em diguéssiu que penseu de tota aquesta historia perquè la veritat es que ho paso bastant malament.
gracies:)
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 28/02/2017 22:36

Hola Pau, 


Entenc que estiguis una mica preocupada, ja que entre ells dos hi ha hagut una història de tonteig. Parla amb la teva parella i explica-li com et sents quan queda amb aquesta amiga. Aprofiteu aquesta estona que parleu per buscar allò que us fa especials com a parella, coses íntimes que només feu l'un amb l'altre. 

Si sabeu trobeu aquests moments de complicitat, et serà més fàcil seguir confiant en ell quan quedi amb aquesta noia. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: