Logotip de Adolescents.cat
Annaserra
Annaserra
Any: 1999
Comarca: Bages
Data: 20/01/17 16:25
AMOOOORR
Hola adolescents tinc un problema, estava amb nen i vaig tallar fa pocs dies, i m'ha enterrat que estava de lio amb una millor amiga meva. I ara resulta que estan sortin... el veig cada dia fen-se petons i coses de aquestes.
Noser com el puc oblidarlo despres de tot aixo..
Com ho faig???
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/02/2017 19:32

Hola Anna, 


Primer de tot, recorda que tu vas tallar amb ell, per tant, ja hi havia coses de la relació que no t'agradaven, oi?

Ell va trencar el pacte i es va embolicar amb una amiga teva mentre estàveu junts... Realment vols una persona així al costat?

La millor manera d'oblidar una persona és posant distància. Intenta no veure'ls, deixar de mirar el seu instagram o el seu snapchat i centrar-te en les teves amigues. Fes coses que t'agradin i et facin sentir bé! Veuràs com mica en mica deixarà de fer-te mal ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: