Logotip de Adolescents.cat
0621
0621
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 19/01/17 11:02
No sé que fer amb ell
Hola!
M'agradaria que m'ajudessiu amb un tema, i es que jo hem parlo des de fa mes i mig amb un noi un any més gran que jo(va al meu institut), parlem cada dia i a mi m'agrada molt ell, i jo li agrado a ell. Però a vegades a l'hora de parlar en persona ell es bloqueja i es posa molt nervios, jo també estic nerviosa quan parlo amb ell perquè m'agrada però a ell li fa vergonya que els seus amics ens vegin junts. Hauria de fer el pas i anar a parlar més amb ell en prsona, perque degut al que he dit abans parlem molt poc, que faig?
Moltes gràcies per ajudarme!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/02/2017 18:56

Hola!


Si tots dos us agradeu ja teniu una part molt important!

Si ell té vergonya que us vegin junts, per què no intenteu quedar fora de l'institut? Potser així, mica en mica, anireu agafant confiança i els nervis deixaran de ser un obstacle... Proposa-li! A veure què hi diu! ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: