Logotip de Adolescents.cat
Anonimatuss catalana 💜
Anonimatuss catalana 💜
Any: 2002
Comarca: Alt Empordà
Data: 18/01/17 19:00
Juventud, lindo tesoro ‼️
Hola!!
Soc noia i tinc 14 anys, aquest any faig 15. El cas es que l'any passat vaig conèixer un noi i ens vam liar i tot va passar molt ràpid, i vam perdre el contacte fins l'estiu que el vam passar junts (ell es va voler liar amb mi pro jo no vaig voler. Per cert te 18 recents fets i està boníssim). Continuem, llavors després de l'estiu tant brutal que vam passar el trobava moltíssim a faltar. I fa poc el vaig obrir dient que volia veure'l i passar rato junts i ell ho va interpretar en plan de liarnos. I doncs clar ara cada mes o així ens veiem i simplement ens liem i tot allò. Pro Esque això es ser follaamics. I no m'agrada. Jo vull o no tindré res i tindré molt amics p, o tindré un novio que no només em vulgui per passar el rato. Pro Esque el xaval em posa molt i nose... ens espera aquest any també un llarg estiu i esq me'l estimo tant.
No demano consells, se q podria dir-li de deixar-nos de liar. Pro necessito que em dongueu la vostra opinió respecte a la diferencia d'edat, i tot això com per exemple q estem perdent el temps o el q sigui. Moltes gràcies 😘
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/02/2017 18:46

Hola anonimatus catalana!

T'espera un estiu molt mogudet! Teniu 3 anys de diferència d'edat i si ell respecta el teu ritme i tu respectes el seu... no hi ha d'haver cap problema! Mentre tu puguis ser sincera amb ell per frenar si algun moment no et sents còmode... endavant!

Només tinc una pregunta: Aquest noi l'estimes o sents atracció física? perquè són coses que poden anar lligades o separades i potser aclarir aquest sentiment, t'ajudarà a enfocar l'estiu ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: