Logotip de Adolescents.cat
Cabretaenparanollada
Cabretaenparanollada
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 15/01/17 12:47
ja no se que fer...
Holaa!!
Tinc un gran problema i es que m'agrada molt un noi (cada cop més...) pero no tinc valor per dir-li el que sento. He tingut oportunitats i tal pero ell no te bona fama i tot i que jo no em vull creure el que diuen d'ell no ho vull passar malament... No se si he de dir-li el que sento directament, seguir com estem(que no es que no estigui bé, som amics i tal pero es que cada com em mola més...) o he de tontejar amb ell o... Jo que sé!!
Ajudeu-me siusplauuuu
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/02/2017 17:34

Hola cabreta!


Quanta energia que hi ha a la teva consulta!! Tinc la sensació que tens molta necessitat de dir-li els teus sentiments, és així?

Tu ets lliure de fer el que més necessitis en aquest moment, però també et diré que et centris en les seves accions (més que en les seves paraules). Què fa ell? et segueix les bromes? s'interessa per tu? Et demana coses de la teva vida? 

Si vols abans de declarar-te, pots intentar tontejar amb ell abans, a veure com reacciona i així tenir més pistes de què sent ell. Com ho veus?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: