Logotip de Adolescents.cat
Nervet
Nervet
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 14/01/17 21:54
Tinc 17 anys i el meu pare no vol que tingui novio
Hola, tinc 17 anys i fa 6 mesos que surto amb un noi de 19 anys.
Primer vam ser molt amics i després ens vam fer novios, la meva mare ho sap però el meu pare no. No obstant el coneix, i li cau "bé" ja que és un bon noi. Però un día el meu pare em va prohibir que siguem nòvios amb el motiu que estic estudiant i pensa que ell em perjudicarà, em va preocupar bastant ja que tinc 17 anys i em considero molt responsable.
No sé si dir-li d'una vegada o seguir callant.. Perquè moltes vegades ens hem de veure sense que ell ho sàpiga, i davant d'ell fingir que només som amics.
Necessito ajuda si us plau!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/02/2017 17:13

Hola Nervet, 


Nosaltres sempre recomanem ser sincers amb els nostres pares, ja que és una mostra de confiança i de bona salut en la relació pares-fills. També ens dius que la teva mare ho saps, així que, per què no en parles amb ella? Segurament ella coneix el teu pare i et pot orientar millor sobre com plantejar-li aquesta relació. 

També pots demostrar-li que en aquest temps el teu rendiment no ha baixat i que els estudis continuen sent una prioritat per tu. És possible que així el teu pare es tranquil·litzi en veure que continues sent responsable. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: