Logotip de Adolescents.cat
Anooniim
Anooniim
Any: 2001
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 14/01/17 21:24
Es un amor impossible???? Ajuda sisplau
Estic pillada d'un noi de 10 anys mes que jo. Ell en te 25 i jo 15. Ara parlem i lestimo molt... El que em preocupa es que al ser un amor impossible a causa de l'edat la gent digui alguna cosa al respecte.... Sisplau que hauria de fer?
Gràcies adolescents!!!!!!,
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/02/2017 17:10

Hola anònima, 


Tu mateixa dius que l'edat és una dificultat per la vostra relació. No em dius si ell també sent el mateix per tu, però de totes maneres, segurament esteu vivint en moments vitals diferents que poden fer difícil mantenir una relació de parella. 

Parla amb ell i sigues sincera sobre els teus sentiments. Valoreu quina evolució real pot tenir això i encara que faci mal, preneu la decisió que us ajudi més en un futur...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: