Logotip de Adolescents.cat
miiaauu
miiaauu
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 14/01/17 17:11
ja no vol res amb mi?
Fa bastants mesos em vaig liar amb un noi que ens vam conéixer per una festa major, pero sol ere un lio i ell em va presentar al seu millor amic, i ens vam conéixer, vam agafar molta confiança, i vam desidir liar-nos i avans de fer-ho ens anàvem passan fotos sense res i ens anàvem dien t'estimo i els dos sentiem coses, ens agradàvem. Bueno vam desidir quedar per liar-nos, apart de liar-nos ell em va fer dits i va anar molt be, però l'on demà el vaig obrir i em va dir que ja no volia res amb jo, que ho deixèssim per mes endavant, per la primavera o l'estiu. Jo ho vaig acceptar pero tampoc vaig ententre molt perque ho va fer, perque avans em deia t'estimo i aixo vol dir que no es un lio i adeu no? pff nose... creieu que li agradava de vritat o era sol un lio per provar?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/02/2017 16:52

Hola miiaauu, 


Doncs no sé exactament què pensa o què sent aquest noi. El que està clar és que no ha sigut del tot sincer amb tu, ja sigui abans o després d'embolicar-vos. La meva pregunta és: realment vols una persona així a la teva vida? Una persona que no és capaç de fer front a la situació?

Al capdevall, el que hagi sentit ell no és rellevant, perquè no canviarà en res la teva situació actual: ell no vol res més amb tu, així que intenta passar pàgina...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: