Logotip de Adolescents.cat
La LH
La LH
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 14/01/17 16:37
Estudis
la questio es que la meu mare porta com 3 mesos sense deixarme surtir per un problema que vam tenir am tabac jo i les meus amigues. Pero daqui unes dos semanas ve un tio am el quue tinc planejat liarme desde fa molt. Podria dir que vaig a casa una amiga, i em deixaria quedar...pero paso de mentirla pk visc en un poble de bcn on es sap tot, i si sentera....mai mes confiaria am mi i mai mes surtiria de la meu casa. I si li explicu (pk anire am una amiga k tmb es vol liar am un altre amic del meu noi) em dira que ni deconya i em tindra el doble de controlada, encara que costa estaru mes....NO SE Q FER. Apart si li dic k vaig a acopanyar nomes a la meu amgia crec k tampoc em deixaria....OSIGUI K NO LI PUC DIR LA VERITAT, PERO TAMPOC MAGRADARIA MENTIRLI...Lo que he pensat es dirli k vaig a casa duna amiga, i k putser despres vaig am una altre (la k tmb es vol liar) a fer una volta curta i despres torna a casa lamiga...pero primer q ho trobaria molt raro i nose ,lestaria mentint igual, i es podria enterar
Tampoc crec q senteri pk ens liarem en una casa sols pero igualment nosee...... AJUDA SISPLAU, I DIGUEM ALGU UTILPLIS
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/02/2017 16:43

Hola bonica, 


Tu tens molt clar que no vols mentir a la teva mare, així que sigues sincera amb ella. Explica-li la situació i digues-li com d'important és per tu. Llavors serà la teva mare la que et donarà els motius pels quals et deixa sortir o no.... i ho hauràs de respectar. Recorda-li que vols ser sincera amb ella i que no la vols enganyar, potser així recuperaràs la confiança. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: