Logotip de Adolescents.cat
Floreta2112
Floreta2112
Any: 2002
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 14/01/17 12:59
No se que fer....
Hola soc una noia de 14 anys ,
m'agrada un noi pero el que passa esque cada cop que intento parlar amb ell en persona hi ha els seus amics al davant, si jo sàpigues que no tinc cap possibilitat no preguntaria que fer, però fa uns dies a traves de una red social em va perguntar si li agradava pero li vaig dir que per allà no li respondria, des de llavors intento buscar-lo a soles per a parlar amb ell.
També el que passa esque algun cop les nostres mirades s'han creuat i els dos em abaixat la mirada.
Si em pouessiu dir que hi faig, perque no em puc quedar de braços creuats.
moltes gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/02/2017 16:38

Hola floreta, 


Sembla que ja tens algunes pistes sobre l'interès que té ell en tu. Està molt bé que vulguis parlar-ne cara a cara, així que continua insistint per trobar un moment a soles. Si veus que quan està amb els seus amics és difícil buscar el moment, sempre pots proposar-li a través de la xarxa social.... Com ho veus? 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: