Logotip de Adolescents.cat
Anònimaaa❤
Anònimaaa❤
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 14/01/17 11:05
Crec que les meves millors amigues cada vegada es separen més de mi...
Hola Adolescents!
Sóc una noia de 14 anys i crec que les meves millors amigues s'estàn separant de mi... Necesito ajuda, elles són les úniques persones que realment mentenen... El cas és que, l'any passant jo tenia una millor amiga a la meva classe ( perquè quedi clar li direm: 7 )i l'altre a l'altre classe ( 3 )i a l'hora del pati amb la nena de l'altre classe ens hi feiem molt ja que no ens veiem en tot el dia en canvi amb les altres si, doncs aquest any ens han possat a les 3 juntes a la mateixa classe i jo el principi estava molt emocionada i molt contenta però ara ja no... El que ha passat és que per situacions de lloc de la classe elles s'han unit molt i tot el que a mi m'explicava i confiaba amb una d'elles l'any passat aquest any ja no és aixi; no m'expliquen res si jo no pregunto, sempre es parlen en paraules en clau davant de les altres pk no ens enterem de les coses, com que s'esenten juntes sempre riuen i tal i fins i tot l'altre dia s'enreien de mi quan jo em vaig seure per fer feina entre elles dos i després m'abraçaven com si jo fos un estupida... A mi això em fa mal, però nosd com explicar això i que elles ho entenguin.. Són gelos el que sento ? És normal? Esque ho trobo molt extrany ja que abans una d'elles ho volia saber tot i ara és al revés...
Perdoneu per les faltes gràcies! Petooons😘😘
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 15/02/2017 00:21

Hola anònima, 


El que sents és incomprensió. L'actitud d'aquestes amigues ha canviat i tu et sents dolguda i sense entendre res, oi?

Intenta parlar amb elles i explicar-los com et sents. Si veus que elles continuen amb aquesta actitud una mica despectiva... potser serà moment d'obrir món i relacionar-te amb altres persones! Ja sé que és difícil, però el món no s'acaba amb aquestes dues amigues, oi? A més, segur que t'enriquirà molt com a persona si parles i et comuniques amb gent més diferent, ja veuràs!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: