Logotip de Adolescents.cat
anonima2213
anonima2213
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 12/01/17 22:52
Ruboritzar-se
Estic farta de sempre haver de ruboritzar-me quan alguna amiga em diu qualque cosa, o una professora em pregunta, o inclòs quan mu mare o s'ha meva padrina em xerren... Què em passa? Com puc solucionar aquest problema? S'ha cosa està en què jo no sent vergonya quan algú em xerra, però així mateix em ruboritzo i em sent molt incòmoda perquè fins i tot sent molta calor i em pòs molt nirviosa... No se que em passa i estic farta de sentir que m'he de "aïllar" de la gent per por que no em ruboritzi una altra vegada.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/02/2017 23:58

Hola Anònima, 


La manera més senzilla d'evitar aquesta situació incòmode és fer-la evident. És a dir, avançar sempre que aquesta situació potser et posarà nerviosa. Pots dir-ho amb to d'humor, amb to tranquil o amb to de pena, tan és, com et sentis més còmode! "Ara és el moment en què em poso com un tomàquet...". 

Sembla mentida, però quan posem sobre la taula el que està passant, sovint es fa més petit. Fes la prova!


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: