Logotip de Adolescents.cat
oufregit
oufregit
Any: 2003
Comarca: Vallès Occidental
Data: 07/01/17 17:24
m'agrada un noi però...
hola, soc una noia de 14 anys i desde primer de secundaria que m'agrada un noi.
a primer anàvem a la mateixa classe, però a mi em van canviar. quan anàvem junta parlàvem molt i al separanos vam deixar de fer-ho. a finals de l'any passat em vaig adonar que sentia alguna cosa per ell i ho vaig dir a la meva millor amiga. mes tard li vaig dir a ell i ell em va dir que li agradava una altra noia, quan va deixar de agradarli vam estar tontejant bastant temps i ara torna a ignorarme... mestic tornant boja! que puc fer?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/02/2017 19:26

Hola!


Doncs em sembla que ell ja t'està donant senyals sobre el seu interès en tu... Potser sí que li agrades o li atraus una mica, però per com es comporta, sembla que no ets la seva prioritat... Sé que fa mal que et digui això, però potser és el moment de prendre una decisió i començar a passar pàgina...


Una abraçada!

Laia Sala

instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: