Logotip de Adolescents.cat
Anònimaa
Anònimaa
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 06/01/17 22:01
Segueixo amb ell o no?
Hola!! En una setmana faríem dos messos, el meu novio i jo que es vam liar i que sortim junts. El cas es que quan estic amb ell em sento molt còmode, pero crec que no em segueix agradant com avans. La veritat es que em canso molt ràpid dels tios i he d'estar molt pillada per sortir amb algú. No se si l'he cagat sortir amb ell si jo no estaba molt convençuda d'això. Enacara crec que sento alguna cosa per un altre (amb un que em vaig liar a l'estiu). La cosa es que una tarda que estaba amb el meu novio i em vaig trobar amb aquell noi, em vaig possar super nerviosa, cosa que amb el meu novio això no em passaba, i tota l'estona l'estaba buscant per no perdre'l de vista, o mirar velles converses amb aquell noi i pensar en ell. I ara l'estic parlant borde per wats i intento no quedar amb ell. Estic molt rallada perquè no se si seguir sortint amb ell per veure com estic o deixar-ho estar i acabar com amics? Que puc fer??

Ajudaa siusplaau.
Gràcies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/02/2017 19:13

Hola anònima, 


Doncs sembla que els teus dubtes ja t'estan donant pistes de com et sents, no trobes? Potser tampoc estàs pilladíssima per l'altre noi, però si ja no tens ganes d'estar amb la teva parella.... potser hauràs de ser honesta amb tu mateixa i amb ell i prendre una decisió.... encara que faci mal. 


Una abraçada!

Laia Sala

instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: