Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Pla de l'Estany
Data: 05/01/17 18:24
love in 2x1
no se que fer, estic enamorada o aixó es el que em pensava del meu millor amic peró ell marxa i l'altre dia vafer la seva festa e despedida on el seu germà gran va venir, i totjugant al billar el germà em va estar tirant la canya, ell jugava amb mi i quan li demanava a quina bola he dintentar tocar em venia m'agafava i em colocava be el pal per tal que puguès jugar, fins aqui correcte, el meu millor amic també m'ho fa i altres nois de la festa mu van fer pero el pitjo va ser quan se'm va insinuar diguent si vols birra i posar les cames sobre meu acompanyem a fora a fumar, jo clarament vai dir pos vas a fumar tot sol.

el pitjor es que crec que m'atrau, es el tipic noi que m'atrau, ni molt alt ni molt baix i que siguin bones persones, rialleres i fortes.

el meu millor amic marxa demà i a l'esplai veurè el seu germà i em fa por que pugui passar amès es 3 anys mes gran que jo i ja hi ha un monitor que ens emparella perquè a un sopar que vam fer ell em va tirar birra 2 vegades una ell sol i l'altre amb el seu germà.

ajuda, tinc el cap fet un cacau
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/02/2017 21:20

Hola!


Doncs sí que tens un embolic! Primer hauries de saber què sents exactament pel teu amic. És amistat? És amor? És atracció? Una vegada sàpigues això, podràs centrar-te en el germà. 

Pel que expliques hi ha certa química o feeling amb el seu germà. És possible que sigui atracció. Però entenc que necessites saber què sents pel teu amic, per poder avançar en la relació amb el germà, oi? Doncs et toca explorar els teus sentiments...


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: