Logotip de Adolescents.cat
anònima
anònima
Any: 2001
Comarca: Alt Camp
Data: 05/01/17 14:53
Siusplau necessito ajuda, contesteume!!
El que ami em passa es que crec que m'estic enamorant de una persona que em va fer molt de mal, i no erem parella ni res. He parlat amb ella i li he dit que no puc ovlidarlo pero ell diu que no esta per a relacions i vull que m'ajudeu perque nose si lluitar per elll, ser pesada fins a que em doni el que jo vull o ovlidarme d'ell. Encara que no puc ja que vull que ell sigui la meva primera vegada, no vull ferho amb cap altre que no sigui ell, nose si m'enteneu pero espero una resposta. Moltissimes gracies per llegirho, una abraçada!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/02/2017 21:02

Hola anònima, 


Pel que expliques sembla que ell ja t'ha donat una resposta. Sé que fa mal acceptar-la, però insistir en temes d'amor... no sol funcionar. No podem obligar a ningú a enamorar-se de nosaltres (per sort!). Així que potser serà millor que comencis a passar pàgina... i per la primera vegada esperis a trobar una persona on les sensacions, l'atracció i l'interès sigui mutu i més equilibrat, no creus?


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: