Logotip de Adolescents.cat
anneta
anneta
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 05/01/17 13:53
Ja no se que fer, l'estimo però no vull estar amb ell
Hola em dic Anna i tinc un problema amb el meu nòvio. Portem junts 6 mesos tot i que ja haviem estat junts fa anys. Jo me l'estimo molt però no vull estar amb ell. Jo no sóc de relacions sèries, m'agrada anar de flor en flo però ell em cuida molt i em tracta molt bé però jo nose perquè no estic bé, me l'aprecio molt i no vull fer-li mal. Parlo amb altres nois i quan surto de festa tontejo amb altres. Fa 1 mes el vaig deixar però ell em va insistir per tornar-ho a intentar i li vaig dir que si per pena. Ara estem junts però jo no puc estar amb ell, no li vull fer mal i hi ha un altre noi amb el que estic començant a quedar i em comensa a agradar. Crec que estic començant a veure al meu nòvio com un amic Què faig? El deixo? Ajudeu-me sisplau!!
Gràcies, Petons!!!!!!

Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/02/2017 20:59

Hola Anna, 


Pel que m'expliques tu ja has pres una decisió sobre aquesta relació. Per molt greu que ens sàpiga, no podem estar amb ningú "per pena", ja que no s'ho mereix i la relació no és entre dues persones iguals. Sigues valenta i honesta amb tu mateixa i pren una decisió ferma. Si vols estar amb ell, que sigui al 100% i si no hi vols estar, deixa la relació, dóna-li espai i accepta que se sentirà ferit i potser et fa sentir culpable... Sé que és difícil, però has de pensar en el millor per tu. 


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: