Logotip de Adolescents.cat
Juliet
Juliet
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 05/01/17 13:38
nois...
hola un altre cop adolescents!!!
Aquesta vegada vinc perque tinc un gran dubte amb un noi de la meva clase.
Desde petits que anem junts a l'escola i som bastant amics, pero desde potser l'estiu passat la nostra relacio a cambiat. Sempre ens hem portat bé com amics normals (no es el meu millor amic ni res, simplement colega) pero com ja he dit la seva manera cap a mi a cambiat ( i la meva esclar). Ha cambiat perque ens abracem molt, ell em busca tota la estona, juguem, ell em fa petons a la galta, en fi que es podria dir que hi ha una mica de "tonteig" i nose, no em vull fer ilusions pero tinc la sensacio de que li agrado, es mes cuan avegades quedem tot el grupet d'amics i nomes li faig dos petons per saludarlo em diu: "avui estas borde, no mas fet cap abraçada :(" i coses així. Jo tinc clar que no m'agrada pero esk es monisim perque la vritat que em tracta molt be, i ja hi ha moltes persones que ens han preguntat si tenim algo per no tenim res... la questio és que nose que fer, perque si li agrado potser seguintli el rotllo li dono esperances o potser m'acabo pillant jo d'ell o potser ni li agrado i nomes hu fa perque em tracta com una millor amiga, bua nose espero que hem pogueu ajudar....
Gracies un altre cop per absolutament tot, m'encanta fer-vos preguntes, sempre conseguiu ajudarme sigui com sigui! un petonàs!!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/02/2017 20:56

Hola Juliet, 


Quan passen aquests "embolics" entre amics és un rotllo! Crec que el més important és que tu tinguis clar què sents per ell. Una vegada tinguis clar si és tracta d'una amistat o bé tens ganes de conèixer-lo d'una manera més íntima, podràs actuar en conseqüència. 

És a dir, podràs decidir si és necessari posar una mica de distància (per evitar fer-li mal a ell) o bé apropar-t'hi una mica més i veure com evoluciona...


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: