Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2001
Comarca: Baix Empordà
Data: 05/01/17 13:09
M'aburreixo molt ràpid de les coses
Hola,
Sóc una persona que m'aburreixo molt ràpid de les coses, per exemple, fa uns tres mesos m'agradava molt un noi, i tot i que ara m'atrau una mica no sento el que sentia abans.
O per exemple, hi ha dies que m'obsessiono en que m'encantaria ser famosa i tenir una vida impressionant i d'altres que m'encantaria fer alguna altra cosa.
És normal que m'aburreixi tant ràpid de les coses? I que m'obsessioni ràpid amb les coses?
I si en un futur tinc parella, és possible que per culpa de que m avurreixo de les coses, no puguem tenir una relació?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/02/2017 20:42

Hola anònima!


No corris tant! El que tens és una gran curiositat i ganes de saber i descobrir coses noves! i això és fantàstic!!! No ho perdis mai! És molt enriquidor que trobis tantes coses que et motivin i t'interessin. Per altra banda, assegura't que les coses que comences o que agafes un compromís, les acabes, encara que t'avorreixin. Forma part del joc també. 


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: