Logotip de Adolescents.cat
Juudd
Juudd
Any: 1999
Comarca: Osona
Data: 05/01/17 00:39
ESTIC CONFOSA
Hola, nose ven be a quina categoria pertany el meu problema, pero bueno, em farieu un favor si em poguessiu ajudar.
A veure, es una mica complicat tot plegat pero intentare que s'entengui el maxim de be possible.
Fa 2 mesos aprox k estic sortint amb un noi que em te bojament enamorada, pero aquestes ultimes setmanes quasibe no ens hem vist i tampoc hem parlat... ell el cap d'any el va anar a passar amb els seus amics i jo amb la meva colla (hi havia una amiga meva i uns quants tius). Fins aqui tot correcte.
El problema es que em vaig posar en contacte amb un daquests nois el qual trobu super guapoo i magrada molt (es encantador 😍😍) i em vaig enrrotllar amb ell😅
Ara estic dubtant entre els dos, i nose quin dels dos magrada mes... k em recomanarieu k fes???
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/02/2017 20:30

Hola Juudd,


Doncs jo no et puc ajudar en aquest aspecte. Hauràs de valorar què t'aporta cadascú d'aquests nois. Què és el que t'atrau d'ells i quins són els punts més importants (per tu) en una parella. 

També és un bon moment per plantejar-te si realment vols una parella. Potser tens ganes de no comprometre't amb ningú...


Una abraçada

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: