Logotip de Adolescents.cat
Mary
Mary
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 04/01/17 12:52
Estic feta un embolic, li agrado?
Bon dia adolescents

Tinc un problema molt gros, resulta que al setembre va entrar gent nova al meu institut i evidentment van trobar nois; al principi cadascú es va asseure com va voler però la professora al cap d'una setmana ens van barrejar a tots i la meva millor amiga li va tocar asseure's amb ell i llavors vam acabar fent-nos molts amics i a agafar molta confiança. Al mes de coincidir per l'institut van començar els snapchats i a obrir-me per whatsapp i quedar-nos fins tard parlant, amb uns missatges que jo no entenc per què donen a entendre coses o almenys és el que jo m'imagino.
Una de les altres coses que em xoca és quan sortim de festa i coincidim a la discoteca, ja que ell sempre està pendent de mi i vol ballar amb mi i última vegada que vam coincidir els seus amics em deien si em volia enrotllar a ell, si volia alguna cosa més.
Durant les vacances de Nadal vam estar parlant per whatsapp i un dels dies era molt tard i em va dir que s'avorria i jo en aquell moment estava fent skype amb una amiga que tenim els dos i llavors es va unir però la meva amiga era tard i se'n va anar a dormir i llavors ens vam quedar com 3 hores sols parlants fins altes hores de la matinada.
Les meves amigues em diuen que es nota molt el tonteig que porten a classe i que es nota que ens agradem mútuament però jo nose que pensar. El problema és que m'he començat a pillar per ell i nose que pensa ell del tema.

Moltes gràcies i espero que em pugueu ajudar a resoldre aquest dubte que tinc i que suposo que molts adolescents també el tenen.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/02/2017 20:08

Hola Mary, 


Pel que expliques sembla que ell també té interès per tu. Suposo que el que hauràs d'esbrinar és si aquest interès és per una relació estable o bé per un rollo d'una nit. Tu també has de decidir això: què vols tenir-hi amb aquest noi? Un cop sàpigues què vols tu i fins a on vols arribar amb ell, serà moment de deixar-se anar... 


Nosaltres no podem endevinar què sent ell, ni tu tampoc. Només ho sap ell. Recorda que tens tot el dret a tallar una relació si no va cap a on t'agradaria a tu. 


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: