Logotip de Adolescents.cat
anoonim02
anoonim02
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 04/01/17 10:34
M'agrada una nena de 12 anys
Hola!
Tinc 14 anys i ja he demanat per sortir a 3 noies de la meva edat. Però totes 3 m'han dit que no. Ara ja feia quasi un any que no m'enamorava i el cas és que ara estic més enamorat que mai. Es tracta d'una veïna amb qui som amics des de fa 10 anys. Però ella té dos anys menys. També sóc amic dels seus dos germans i quan ens veiem ens ho passem bastant bé. El que em preocupa és que la proximitat que tinc amb aquesta família pugui portar problemes si li demano per sortir. Crec que ella també sent alguna cosa perquè ens etiquetem a instagram i parlem bastant per whatsapp.
Bé, doncs que m'agrada molt i els dos mai hem tingut relacions (almenys jo no). Però tinc por que em digui que no perquè llavors les coses seran molt més difícils.
Gràcies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/01/2017 19:21

Hola!


De moment sembla que tot va bé, no? Aneu parlant per whatsapp, tontegeu per instagram... disfruta d'aquesta sensació! i mica en mica intenta quedar algun dia a soles amb ella, parlar-li que hi ha una noia que t'agrada... tira-li alguna indirecte, a veure com reacciona!

Segons com et contesti, ja sabràs si has de continuar insistint o si és millor que passis pàgina. 

Pel que fa a les famílies, no t'avancis! Les famílies sabran reaccionar, aquí el principal problema serà si un dels dos pateix massa. 


Una abraçada

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: