Logotip de Adolescents.cat
Noieta12345
Noieta12345
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 03/01/17 23:54
Necessito consell!
Hola!! Tinc un problema. La veritat es que tinc ganes de tenir novio i enamorar-me. A vegades obro a nois pero no gaire sovint pero em costa molt portar el fil de la conversa i m'agrada que ell doni més que jo perquè m'entra inseguretat de si no li agradaré o si m'estarà insultant per dins. Per això a vegades espero que m'obri ell perque no pensi que soc una pesada. Per chat sóc bastant divertida, en altres paraules, sóc "JO" però quan estic davant d'ell em tallo i no em surten les paraules, i aixo que abans em mentalitzo. M'agradaria ser tal com sóc i tenir més seguretat en mi mateixa. Què puc fer? (Perdó per les faltes). Gracies!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/01/2017 19:24

Hola noieta, 


Per la consulta que m'has fet abans, no estic gaire convençuda si ara mateix et ve de gust tenir una parella... Potser només tens ganes de tontejar? Tens tot el dret del món, mentre siguis honesta i no enganyis a ningú!

Sigues tu mateixa, no et posis pressió a sobre! Si agrades a algú, li agradaràs sent divertida i sent tímida! És a dir, li agradaran totes les cares que tinguis! ;)


Una abraçada

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: