Logotip de Adolescents.cat
judith
judith
Any: 2000
Comarca: Garrotxa
Data: 02/01/17 19:38
relació a distància?
Holiii!! Fa un any vaig començar una relació a distància amb un noi. Ens hem enviat fotos i a vegades hem xerrat per skype. La qüestió és que el mes que vé, em ve a veure i em fa por que quan em vegi no sigui el que ell s'esperava que fos i es decepcioni o algo... esque tinc moltes ganes de veure'l però alhora tinc por que després de veuren's no torni a ser igual...AJUDAA plisss
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/01/2017 18:45

Hola Judith,


Has de tenir confiança en tu mateixa i en la vostra relació. Ell està amb tu lliurement, de la mateixa manera que tu estàs amb ell sense que ningú t'obligui. No perdis el temps amb aquests dubtes.  És natural que estiguis nerviosa per veure'l i que se't faci un petit nus a la panxa, però recorda que si heu estat esperantun any per veure'us, les ganes d'estar junts estaran per sobre de tot! 


Una abraçada

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: