Logotip de Adolescents.cat
Anonim
Anonim
Any: 2001
Comarca: Baix Ebre
Data: 02/01/17 18:26
AJUDA HELP
Fa temps que m´agrada un noi de la meva classe, som amics però no ens fem molt. Que puc fer per a que s´interessi amb mi?
A més a més al curs seguent ell s´enva al batxi tecnològic i jo al científic. Me l´estimo molt.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/01/2017 00:07

Hola!


Doncs primer de tot heu d'acostar poscions. És a dir, has d'intentar buscar excuses o motius per estar a soles o compartir experiències. Intenta descobrir què fa quan surt del cole, quines sèries mira, quina música escolta, quines són les seves aficions... tot això et donarà pistes per trobar punts en comú. Una altra opció és fer treballs junts o compartir estones d'estudi o de repàs. 

Per poder estimar algú, primer l'hem de conèixer i compartir situacions. Passa un temps amb ell i llavors ja tindràs més eines per decidir si et continua agradant o no ;)


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @Terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: