Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2000
Comarca: Alt Urgell
Data: 02/01/17 00:20
Vull alguna cosa més
Bona nit,

La història va començar l'any passat amb un noi de la meva classe. No ens coneixiem de res, però ens vam fer molt amics en molt poc temps. Ell estava amb una noia i jo sempre l'havia vist com a un simple amic, però hi havia molts rumors pel curs respecte la nostra relació. Parlavem cada dia per WhatssApp tot i veure'ns a classe, i confiavem molt l'un en l'altre, de fet em va explicar moltes coses sobre la seva relació quan dubtava en tallar amb la seva novia, tema del qual no li agradava gaire parlar. Durant aquesta època vaig començar a no saber què sentia exactament per ell, i ell va llegir una conversa entre una amiga meva i jo on jo confesava els meus dubtes de no saber si m'havia pillat per ell. Passats un dies d'això i després de fer-me preguntes sospitoses sobre si em liaria amb ell o si m'agradava, va acabar tallant amb la seva novia i vaig ser la primera en enterar-me per part seva. Ens vam liar per primer cop passada una setmana i actualment sempre que quedem acaba passant alguna cosa. El problema és que tinc la sensació de que no li importo. És el típic ligon que es lia amb més d'una per setmana, cosa que no m'importa perquè no sóc gens gelosa i tinc clar que no som res, però em fa molta ràbia sentir que la confiança que teniem s'ha perdut. A més a més, ja no parlem tan sovint per WhatssApp i sempre s'està ficant amb mi en broma, però alguns comentaris m'acaben molestant. He pensat molts cops en fer-li la cobra per veure si reacciona perquè m'agradaria tornar a estar amb ell com abans, però m'atrau moltíssim i últimament m'han agradat molt aquests moments amb ell i no m'he pogut resistir.
No se què fer, m'imagino que en algun moment ha sentit alguna cosa per mi com el que jo sento per ell (per coses que m'ha dit i comportaments que ha tingut), i m'agradaria fer alguna cosa per tal de que tornés a ser així.

Moltes gràcies,

La noia que està feta un embolic
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/01/2017 00:04

Hola anònima, 


Tinc la sensació que estàs feta un embolic perquè no heu aclarit quin tipus de relació teniu: sou parella, sou amics que us emboliqueu, parleu dels altres rotllos que teniu,... Tots aquests punts s'han d'aclarir perquè serà més fàcil veure com avança la situació. També has de tenir clar quina relació vols tu. Això és importantíssim!

Què vols que sigui ell: el teu amic? El teu confessor? La teva parella? La teva diversió?

Fins que no parleu clar de les vostres intencions... serà molt difícil trobar l'equilibri! I per tant, el benestar. 


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @Terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: