Logotip de Adolescents.cat
adri
adri
Any: 2000
Comarca: Vallès Oriental
Data: 01/01/17 18:18
Problema amb una noia
Hola, bona tarda i gràcies per contestar.

Porto desde octubre darrere d'una noia, al principi em deia molt t'estimu i feiem moltissim skype amb cam, ara fa un mes ens vam liar per la tarde i desde aixo ja ni em parla tant, esta com rara, la seva amiga em diu que m'ha utilitzat y jo continuo enamorat d'ella y nose que fer ho paso malament per ella.

Gracies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/01/2017 23:42

Hola Adri, 


Doncs sembla que aquesta noia ja t'està donant un missatge, no creus? Sé que fa mal, però el comportament d'una persona parla més que no pas les paraules. Ella ja ha posat distància entre vosaltres. Ara tens dues opcions:

  • Començar a passar pàgina
  • Intentar parlar amb ella i esperar si canvia la seva actitud. 


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: Terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: