Logotip de Adolescents.cat
copipasta
copipasta
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 01/01/17 17:38
respecte entre els pares
Hola;
El meu pare, no te cap mena de respecte ni per ma mare ni per nosaltres ni per cap persona. Ens parla malament i a ell no se li pot dir res. Sembla que la unica cosa que li faci sentir bé és crear mal ambient a casa i que acabem tots enfadats. Em fa pena perquè al cap i a la fi és el meu pare i m'he l'estimo molt, però la cosa ja ha anat massa lluny i no se que fer. És impossible parlar amb ell d'aquest tema sense que comenci a recriminar-nos coses als altres.
Que puc fer??????
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/01/2017 23:40

Hola!


Gràcies per escriure'ns. 


Sembla que la situació a casa és una mica complicada. Per què no proves de parlar amb la teva mare? Potser ella no és conscient de la teva preocupació i potser l'hi donarà força per parlar amb ell. També pots recorrer a altres persones de la família (a qui el teu pare respecti) per explicar-los com et sents i què és el que vius a casa. A vegades necessitem una sacsejada d'algú de fora per veure una situació. 


A veure si d'aquesta manera comencen a canviar les coses ;)


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: Terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: