Logotip de Adolescents.cat
Martuki
Martuki
Any: 2002
Comarca: Alt Penedès
Data: 15/12/16 21:00
Per què?!
Hola un altre cop, us vaig escriure fa poquet però això és nou i necessito que algú m'ajudi. Com ja us vaig explicar hi ha un noi que vaig conèixer i que ens vam agradar, però vam tenir una sèrie de problemes i ens vam deixar de parlar, però ara estem tornant a parlar i ell em contesta una mica borde (o aquesta és la meva sensació). El cas es que tinc una amiga que sempre esta de lio amb mil tios a l'hora i no se com s'ho fa però ella sempre li agrada a tothom, però quan estava trista perquè vaig deixar de parlar amb el noi que m'agradava ella li va començar a parlar sobre mi, tot es va solucionar i tal, però ara està agafant massa confiança amb ell i li obre per whatsapp cada dos per tres i comencen a parlar un monton i ell no es borde amb ella i em fa enveja... Donant de banda això a mi em donava una mica d'igual, però avui m'ha ensenyat una conversació que ha tingut amb ell i es bastant llarga, més que les que tinc jo amb ell, i veig que ell li pregunta pels novios, allà m'he ratllat moooooolt ja que això m'ho preguntava a mi quan ens estàvem coneixent.
Em fa por que a ell li comenci a agradar ella perquè tinc la sensació de que està passant de mi (no ho se, esque jo soc molt dramàtica) i de que li està començant a agradar ella, però també crec que ella parla amb ell no per ajudar-me, sinó per lligar amb ell (diu que és molt feo) perquè li agrada ser el centre d'atenció i que tots els nois vagin darrere seu...
Porto uns dies molt desconcertada i això ja.... no puc més, vull quedar amb ell i parlar de tot però no se com dir-s'ho perquè soc mooooolt vergonyosa.
Moltes gràcies un altre cop.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 24/01/2017 16:48

Martuki!

Gràcies per confiar novament amb nosaltres!

Escolta'm una cosa: has parlat amb la teva amig ai li has dit que estàs incòmode amb aquesta situació? Perquè ella, si continua parlant amb ell... creus que li segueix el rotllo? O ella no té cap mena d'interès per ell?

Dues persones no parlen si una no vol i ell potser no sap el que sents però la teva amiga és amiga teva i potser hauries de parlar amb ella.

Sort i una abraçada!

--

Elena Crespi i Asensio

Psicòloga

Instagram: @elenacrespi81




http://www.elenacrespi.com


">www.elenacrespi.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.