Logotip de Adolescents.cat
catwoman
catwoman
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 15/12/16 00:39
Atracció per la personalitat
Bon dia!

Tinc divuit anys i m'agradaria aclarir-me, però sé que jo sola no puc. Sempre he sigut una noia un xic superficial i exigent amb els nois i el primer que valoro és si es guapo.

En aquest cas, he conegut una persona igual que jo, amb la mateixa manera de pensar, amb un piló de coses en comú, el considero el meu millor amic i sempre parlem per Whatsapp, cada dos dies quedem, passem massa temps junts i ens tractem com amics. El problema és que m'atrau moltíssim interiorment, però físicament em tira enrrere, em bloqueja perquè no és els típics nois amb els que he sortit. No sé si m'agrada sense donar-me conta, no ho sé, però sé que si em llenço no voldré res més.

M'està agradant o què em passa? Què he de fer? Estic feta un embolig
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 24/01/2017 16:46

Hola Catwoman!

Doncs gràcies per explicar-nos la teva situació i confiar en nosaltres!

Pel que ens dius, t'agrada aquest noi com a amic però no hi ha atracció sexual. Per a poder tenir una relació de parella hi hauria d'haver atracció física i sexual perquè és un dels ingredients de l'amor.

Et deixo un vídeo que potser et pot ajudar a aclarir-te per valorar si realment sents que pots ser parella d'aquesta persona o no:

Espero que et serveixi d'ajuda!

Gràcies!

--

Elena Crespi i Asensio

Psicòloga

Instagram: @elenacrespi81




http://www.elenacrespi.com


">www.elenacrespi.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.