Logotip de Adolescents.cat
holaaaaaaa
holaaaaaaa
Any: 2003
Comarca: Selva
Data: 07/12/16 22:17
No sé res
A finals del curs passat vaig conèixer una noia amb la que compartia molts gustos i aficions. Vam estar quedant i va arribar un punt en el que hi havia molta confiança, temps després em vaig adonar de que m'havia enamorat d'ella. No sé exactament com va passar però vam començar a fer bromes com si fóssim parella. Sé que és bisexual i per això aquest tema no em preocupa. Ella va tenir un nòvio qui després la va deixar. Sempre que m'ha necessitat he estat amb ella. Una altra amiga meva sap que m'agrada i una altra s'ho imagina. No sé si dir-li el que sento o si callar-m'ho. Qué creieu que hauria de fer?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 13/01/2017 10:56

Hola!

Gràcies per escriure'ns!


I si intentes un apropament més subtil que dir-li directament? potser pots seguir amb les indirectes i anar augmentat el grau d'explicitat... i, si veus que et sents capaç, comentar-li. No hi ha res de dolent en fer-ho.


I si ho fas has d'estar preparada per la resposta ja que podria ser que et digués que ella també sent el mateix o que et digués que t'estima molt però no com a parella sinó com a a miga. I això seria molt dur d'entomar però seria la veritat.


Espero que, passi el que passi, estiguis molt bé!


Una abraçada!

--

Elena Crespi i Asensio

Psicòloga

Instagram: @elenacrespi81




http://www.elenacrespi.com


">www.elenacrespi.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.