Logotip de Adolescents.cat
Clàudia
Clàudia
Any: 2003
Comarca: Gironès
Data: 05/12/16 21:09
JA NO SE QUE MÉS FER
M'agrada un noi.
I com sempre, s'ha acabat enterant.
Tenim un amic en comun, amb el que em parlo molt. Amb ell em vaig sincerar, sobre el que jo sento, algo especial. Aquell día em va agafar la "flojera" per aixi diro, i vaig començar a desafogarme. Li vaig fer prometre, que no li ensenyaria a ningu, exepte al noi si s'acavava enterant. Que si al final corría la veu, li ensenyaria aquella conversa a ell. Perque si acabava sabent la veritat, com a minim que la sapiga tota i els meus motius. Pero ara que a pasat el que ja m'esperava, no estic tant segura, no se si faig be o es millor que no vegi res. El meu amic està esperant, diu que no te cap presa, que fará el que jo li digui. I tot i haver-li consultat amb ell, m'ha dit que la única que pot decidir soc jo. Pero ja no se que fer.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 12/01/2017 19:22

Hola Clàudia, 

Evidentment la decisió és teva. Entenc que tinguis vergonya de parlar directament amb el noi que t'agrada, però segurament és millor que us aneu coneixent mica en mica, no creus?

Potser no és necessari que conegui tan ràpidament com et sents i com et fa sentir, sinó que l'important és que comenceu a parlar vosaltres dos i així veure si et continua agradant i fent sentir el mateix. No creus?

Pensa-hi. 

Una abraçada!

Laia 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: