Logotip de Adolescents.cat
pegitatu♥
pegitatu♥
Any: 2002
Comarca: Alt Camp
Data: 05/12/16 18:36
M'agrada però té novia
Porto casi ja 1 any penjada del meu millor amic però ara fa un mes que té novia (portaven com dos anys tontejant pq es porten 4 anys, la noia es més gran) no se que fer...ja tinc una mica assumit que no tinc res a fer perquè ell està super enamorat d'ella però no em puc oblidar d'ell. Que puc fer? Ajuda adolescents
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 12/01/2017 19:07

Hola!


Pel que m'expliques, ara mateix et serà molt complicat continuar amb la vostra amistat, perquè segurament et farà mal veure'l amb aquesta parella, així que potser hauràs de fer un esforç i començar a passar pàgina, no creus? Sé que és difícil, però ara mateix ell ja ha decidit, així que pots fer dues coses:

  • dir-li el que sents i veure com reacciona.
  • posar una mica de distància i oblidar-lo. 

Una abraçada!

Laia 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: