Logotip de Adolescents.cat
ANOMIMA
ANOMIMA
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 03/12/16 15:29
dubtees
Hola! Un noi de la meva classe i jo parlem moolt desde fa temps en plan ja sabeu, i jo i les meves amigues creiem que em tira la canya (basicament, per què diu coses que mai diu i es comporta amb mi diferent que a les altres. El problema va ser que vam quedar sols, i jo no sabia si li gradava o no, i no va passar res, ja que just al final em vaig picar amb ell i vaig pirar. Desde aquell dia ja no m'obre i al cole està més distant. Ell ni tan sols li ha dit als seus amics que vam quedar (vam quedar perque ell m'ho va demanar, i vam caminar i aixó). Jo no se si li agradava o li atreia i ja no, o si només volia tenir a una altre darrere seu o nose ja que pensar. Vosaltres, de forma exterior, que penseu? Per que jo ja plego hahahah. Ajuda siusplaaau! pD: no la penjeu plis
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 12/01/2017 17:28

Hola anònima, 


Jo no estic al cap d'aquest noi, i per tant, no puc saber exactament què li ha passat. Sembla que hi havia un interès cap a tu i, pel que expliques, la teva reacció potser ha fet que ell es distanciés una mica, no creus?

Però més enllà del que ell senti per tu, és important que sàpigues què sents tu per ell: T'agrada? T'atrau? Tens ganes de conèixer-lo més íntimament? Les teves respostes són les que t'indicaran el següent pas: acostar-te de nou a ell, o deixar que la distància refredi aquesta situació. 


Una abraçada

Laia 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: