Logotip de Adolescents.cat
Anonimux1999
Anonimux1999
Any: 1999
Comarca: Solsonès
Data: 29/11/16 19:06
EL MEU "NOVIO" ESTIMA A LA SEXA EX
El meu novio vol tallar amb mi. Diu que es molt recent lo de la seva ex i que no em vol fer mal. Jo ja li havia preguntat moltes vegades avans de iniciar la relacio si es veia preparat o volia temps i ella em jurava que ho tenia tot molt clar que no volia tornar amb ella i tal.
Avui però, m'ha dit que no vol ferme mal perque pensa en ella cada dia i que es molt recent.
Jo l'estimo molt i ara no el vull perdre, no vull que em deixi i no se que fer....
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 28/12/2016 18:10

Hola bonica, 


Sé que fa mal, però ell ja ha decidit què vol.... i l'hi hauràs de respectar. Entenc que vulguis lluitar per aquesta relació i que et sembli injusta o que et faci mal, però realment vols estar amb una persona que està enamorada d'una altra?

Posa distància i comença a passar pàgina. És possible que els primers dies et faci mal, però amb el temps veuràs que és una bona decisió deixar que tothom decideixi amb qui vol estar. 


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: