Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 28/11/16 15:59
Perquè?
Aquí os deixo la meva situació:

Al acabar l'estiu vaig quedar amb un amic meu del poble i els seus amics. Vam estar parlant i al final ens vam liar unes quantes vegades. Uns dies despres ell m'obria al whats cada dia i jo el responia amb paraules curtes i m'acomiadava ràpid. Poc temps després vam perdre contacte.
Un temps després vaig quedar amb el nen que m'agradava, una amiga meva i els seus amics i em vaig liar amb ell. Va passar el mateix que amb el meu poble.
Ja fa una setmana i algo em vaig liar amb un altre i als dos dies ja haviem perdut el contacte.

Perquè actuo d'aquesta manera amb els nois amb els quals em lio?

un petó,

ANÒNIMA
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 28/12/2016 17:40

Hola Anònima, 


Realment jo no estic al teu cap, però sembla (pel que expliques) que aquests nois et creen curiositat, però que aquest interès no va més enllà. No és res dolent, és ser coherent amb una mateixa! Potser algun dia tindràs més interès per alguna persona i llavors ja t'asseguraràs de no perdre el contacte, ja veuràs ;)


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: