Logotip de Adolescents.cat
anonima
anonima
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 28/11/16 11:57
Tdah
Hola adolescents, crec que tinc tdah (dèficit d'atenció, hiperactivitat i impulsivitat). El meu germà ho te detectat i el meu pare sempre m'explica que ell també en té, i que això és hereditari, que lo més possible es que jo també en tingui. M'he estat mirant una web on posava els símptomes i coincidien bastant. El problema es que els meus pares no em volen portar al metge perquè diuen que amb el meu germà ja s'hi van gastar molts diners. Jo sento que es molt injust i cada cop noto que tinc mes obstacles amb els estudis i amics i autostima. Necessito ajuda!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 28/12/2016 17:36

Hola anònima!


Primer de tot, no pots fer un diagnòstic basant-te en una pàgina web, sinó que l'ha de fer una persona especialitzada en aquest tema. És possible que tu et sentis identificada amb alguns els símptomes, però això no vol dir que tinguis el diagnòstic. 

Per altra banda, confia en els teus pares. Si ells veiessin realment que tens dificultats, faran el possible per ajudar-te i buscar la solució que més s'adapti a tu, n'estic segura. Deixa que passi aquest curs, a veure com evoluciones i si els mestres detecten alguna dificultat rellevant, ja ho faran saber als teus pares. 


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: