Logotip de Adolescents.cat
Anoniiim
Anoniiim
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 27/11/16 15:27
Tinc 14 anys i encara no sé posar-me un tampax...
Hola!! Tinc 14 anys i ja fa 1 any que intento posar-me un tampax i no hi ha manera.... He preacticat amb un mirall i ja sé on es el forat, i he provat amb moltes postures diferents, i ademés, sempre intento no forçar els musucls perque sigui més facil. Li vaig dir a la meva mare que m'ajudés i ella tampoc va poder perquè hem feia molt de mal!
Estic bastant preocupada, i si mai m'entra? I si tinc el forat massa petit? Si no m'entra un tampax com m'entrarà un penis?!
Si hem podeu dir perquè hem passa això, o si podria fer alguna cosa, m'ajudaria molt...Gràcies!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 28/12/2016 09:42

Hola guapa!

primer de tot, gràcies per confiar en nosaltres!

El que et passa és molt normal. De vegades, aprendre a posar un tampó pot ser complicat però, en algun moment, trobaràs la manera. 

Pel que fa el penis: pensa que són dues situacions ben diferents. El dia que decideixis tenir relacions sexuals amb penetració, estaràs excitadda i tot això facilitarà la feina.

Sense agovuar-te, ves provant amb el tampó i mica en mica ho aconseguiràs!

sort!

--

eLena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: